FAQ / Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Uw betaling moet één week na de boeking over zijn gemaakt op IBAN nr. NL50 RABO 0301137692 ten name van Visgids Rivierenland. Vermeld bij de boeking graag uw naam en datum van de visdag. Boekt u binnen één week of wilt u contant betalen dan dient dit, vóór aanvang van de visdag, gepast te gebeuren.

Enkele dagen voor de visdag nemen wij contact met u op om alles door te spreken.

Een standaard visdag duurt 8 uur, maar zijn de weersomstandigheden dusdanig dat dit gevaar oplevert dan wordt er eerder gestopt. De begintijd wordt in overleg bepaald, maar bij sommige trailerhellingen zijn we afhankelijk van vaste openingstijden.

Het is ook mogelijk om een ochtend of een middag te boeken. We vissen in de ochtend van 8.00 uur tot 12.00 uur en in de middag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

De vispas, de bijbehorende lijst met viswateren en een geldig identiteitsbewijs. Deze drie hebt u nodig bij controle! Heeft u geen vispas, klik dan hier!

Nee, alle vis die we vangen wordt weer netjes terug gezet. We hanteren het Catch & Release principe!

De foto’s van de gevangen vissen worden via WeTransfer per mail toe gezonden.

Nee, totaal niet. Ook de beginnende visser is van harte welkom en samen maken we er een mooie en leerzame dag van.

Nee, u vist alleen of samen met uw eigen (vis)vrienden.

Om goed te kunnen vissen en elkaar niet in de weg te staan of zitten kunnen er maximaal 3 personen meegenomen worden (exclusief visgids).

Ja, dat kan. Er kunnen samen met een collega visgids maximaal 6 personen (verdeeld over 2 boten) meegenomen worden.

In principe gaat een visdag altijd door, echter door onvoorziene omstandigheden bij u of mij wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Eén van die onvoorziene omstandigheden kan het slechte weer zijn waardoor het onverantwoord is om te gaan vissen.

Bij het annuleren van een visdag behouden we het recht om 50% van de kosten van deze dag in rekening te brengen wanneer er geen geldige redenen zijn.